Užklausos formavimas

+370 676 01168
info@sarvuotos-durys.lt

Šarvuotų durų gamyba KauneŠarvuotų durų ir spynų remontas
Kaune ir Kauno apskrityje

Vidaus šarvuotos durys

Šarvuotos, arba metalinės, durys yra tvirčiausios ir patikimiausios, palyginus su kitų medžiagų durimis - medinėmis, plastikinėmis ar stiklinėmis, - todėl šarvo durys šiandien tapatinamos su būsto saugumu.

Plačiau

Lauko šarvuotos durys

Šarvuotas duris gaminame daugiausia Kauno miesto ir Kauno apskrities privačių bei daugiabučių namų laiptinėms, ofisams ir kitos paskirties pastatams, jų t. ir padidinto saugumo lygio pastatams.

Plačiau

Nestandartinės durys

Nestandartinės šarvuotos, arba šarvo, durys dažnai yra ir unikalios, išskirtinių, netradicinių konstrukcijų, matmenų ir varčios raštų vienetinės tvirtos durys su papildomomis apsaugos priemonėmis.

Plačiau

Spynos, durų priedai

Šarvuotos, arba metalinės, durys - ypatingai tvirtos, aukščiausio lygio saugumo ir patikimumo durys, todėl svarbu užtikrinti adekvatų ir lygiavertį šių šarvo durų spynų saugumą. Saugios spynos - svarbi durų dalis.

Plačiau

Durų ir spynų remontas

Šarvuotų durų remontas ir restauravimas, visų spynų profesionalus keitimas - alternatyvi šarvuotų durų gamybos sritis, per eilę metų pateisinusi mūsų ir spynų bei durų remonto užsakovų lūkesčius.

Plačiau